OSTEOPAATTI
JENNI KANGAS
+35850 530 0681

ILO HYVINVOINTIPALVELUT

SUVANTOKATU 1B, 33100 TAMPERE

KÄYNTI SISÄPIHAN PUOLELTA

Modern_Movement_Clinic_logo_colour-onbla
KEHOAVAIN_LOGO-0.jpg
37902384_10213641487806283_2941851584700
image001.jpg
Osteopolku noudattaa EU:n yleistä tietosuojasetusta ja henkilötietolakia (GDPR).
HIERONTA

Hierontakäsittelyssä käsitellään kireitä lihaksia ja pyritään palauttamaan nivelalueille optimaalinen liikkuvuus mobilisoivilla tekniikoilla. Mobilisoiva hieronta on hyvä keino lievittää esimerkiksi niska-hartiaseudun jäykkyyttä tai tensiopäänsärkyä potevan oireita.  

Se on omiaan myös alaselän, lonkan ja jalkaterän alueen vaivoissa. 

 

Hierontaa voidaan tehostaa halutessa akupunktioneuloilla. Akupunktio on terveydenhuollon ammattilaisen suorittamana täysin turvallista, eikä siitä aiheutuvaa kipuakaan kannata murehtia. Akupunktioneulat ovat steriilejä ja niin ohuita, että tunnet korkeintaan pienen nipistyksen niiden laiton yhteydessä. 

Yhdessä hierontakäsittelyn kanssa akupunktio on oiva keino myös vaimentaa kehon kiputiloja.

PURENTALIHASHIERONTA

Leukanivelten arkuus ja lukittaminen, narskuttelu eli bruksaaminen, päänsärky ja kasvojen lihasten arkuus saattavat kieliä TMD:stä eli purentaelimistön toimintahäiriöstä. Vaivaa voidaan helpottaa osteopaattisin keinoin. 

Purentalihaskäsittely ei keskity ainoastaan purentalihasten ja leukanivelen käsittelyyn, vaan niskan, kaulan ja kallonpohjan lihakset hoidetaan myös. Leukanivelen ja ryhdin harjoitteet ovat tärkeä osa asiakkaan kotihoitoa.

RASKAUSAJAN HIERONTA

Raskausajan hierontakäsittely on hellää mutta tehokasta hoitoa odottavalle äidille. Stressi vähenee ja lihaskivut helpottuvat jolloin raskauden tuomiin kehon muutoksiin on helpompi adaptoitua. Hoidossa käytetään miellyttäviä tekniikoita kehoa kuunnellen. Äidin halutessa voidaan käydä läpi raskausajan liikeharjoituksia.

 

Synnytyksen jälkeen hoitoon voi tulla heti kun äidistä siltä tuntuu. Mahdollisia lihasjumeja esimerkiksi imetysasennosta johtuen voidaan käsitellä manuaaliterapian keinoja hyödyntäen.

Osteopaatti Jenni Kangas ©